Matteo Simoni bekent dat hij vroeger molotovcocktails maakte

Matteo Simoni bekent dat hij vroeger molotovcocktails maakte

De nieuwe film van Adil El Arbi heet ‘Patser’ en de populaire acteur Matteo Simoni speelt daarin de hoofdrol. In Humo vertelt Simoni wat voor patser hij zelf is geweest in zijn jeugd. En hij was blijkbaar niet zo’n doetje.

Belleke trek, vuurwerk afsteken en roken. Het zijn onschuldige jeugdzondes waar Matteo Simoni zich schuldig aan heeft gemaakt en waarvoor hij zelfs excuusbriefjes schreef aan zijn moeke, zo bleek een paar weken geleden nog toen Simoni zo’n briefje met excuses postte op zijn Instagram.

Schuurtje in brand

Maar Simoni bekent in Humo ook dat hij ooit molotovcocktails heeft gemaakt en dat de politie ooit eens aan zijn deur stond nadat een boekverbranding met vrienden uit de hand was gelopen en een schuurtje was afgebrand door hun fratsen.

Ook met wiet heeft de acteur weinig problemen, want tijdens de voorbereiding op zijn rol in Patser trok Simoni op met de andere acteurs uit de film “en de eerste keer dat die mannen bij mij thuis kwamen, zaten we na vijf minuten al een joint te roken”, zo lacht Simoni. Hij voegt eraan toe dat hij voor deze rol heel erg uit zijn comfortzone werd gehaald.

Humoristischer

Matteo roept aan het begin van de film “Voorzichtig op de boan he”. Een directe verwijzing naar zijn rol in de populaire VIER-reeks Callboys natuurlijk. Iedereen op de set, uitgezonderd Adil en Bilal zelf, hadden die insteek door en kwamen niet meer bij van het lachen. De uitspraak zet ook direct de toon voor de film, die een pak humoristischer is dan de voorgangers van het regisseursduo, Black en Image.

Patser komt op 24 januari in de bioscoop.

Matte Simoni postte laatst een briefje met excuses nadat hij betrapt werd op roken

In de nieuwe film ‘Patser’ zal hij niet alleen roken, maar ook drugs dealen

Dat hij niet zonder slag of stoot kan dealen, blijkt uit de foto’s op Matteo’s Instagram

Gesponsorde artikelen