Het blijft volgende week warm met vooral een heel zonnig weekend op komst

Het blijft volgende week warm met vooral een heel zonnig weekend op komst

Het warme weer in België blijft nog even duren. Heel de week mag je je verwachten aan temperaturen boven de 20 graden en in het weekend wordt het zelfs nog warmer, tot 30 graden.

De week begint bewolkt, al blijft het maandag waarschijnlijk droog. Enkel in het oosten van het land is er een kleine kans op een regenbui. Je mag je verwachten aan temperaturen tussen de 20 en 25 graden.

Dinsdag wordt de minste dag van de week. Het daalt enkele graden en blijft de hele dag zwaarbewolkt. In het oosten zal het vermoedelijk niet droog blijven.

In het weekend tot 30 graden

Ook woensdag kunnen er lokaal buien vallen, maar in de loop van de dag komen de opklaringen erdoor. In het centrum van het land wordt er opnieuw 25 graden verwacht.

Daarna gaat het alleen maar in stijgende lijn. Van donderdag tot en met zondag kunnen we opnieuw genieten van 26 tot zelfs 30 graden. Vergeet je dus zeker niet in te smeren! Het warme weer kan in het weekend wel zorgen voor een lokaal onweer, al lijkt Vlaanderen daar grotendeels gespaard van te zullen blijven.

Gesponsorde artikelen