Groot concertnieuws: Bastille, Anne-Marie én Rudimental komen naar België!

Groot concertnieuws: Bastille, Anne-Marie én Rudimental komen naar België!

Gooi dat maandaghumeur maar de deur uit, want we kunnen je verklappen dat Bastille naar het Sportpaleis komt, Rudimental naar de Ancienne Belgique en Anne-Marie naar de Lotto Arena! Afspraak op respectievelijk 9 maart, 24 januari en 15 mei 2019.

Bastille staat op zaterdag 9 maart 2019 in het Sportpaleis. Het laatste wapenfeit van band van singer-songwriter Dan Smith dateert van 2016 met ‘Wild World’, maar ze zijn ondertussen aan een nieuwe plaat aan het sleutelen, waar we volgend jaar beslist een voorsmaakje van zullen krijgen. Verwacht je ook aan meebrullers zoals Pompeii, Good grief, Things We Lost in the Fire, Quarter past midnight en World gone mad.

Anne-Marie in Lotto Arena

Nog meer goed concertnieuws op deze koude oktobermaandag: niemand minder dan Ciao Adios-zangeres Anne-Marie komt naar de Lotto Arena op 15 mei 2019. De show maakt deel uit van haar Europese ‘Speak Your Mind Tour’. Begin dit jaar bracht Anne-Marie nog de plaat ‘Speak Your Mind’ uit. Er kwamen hits uit voort zoals Alarm, Ciao Adios, Friends en 2002 en ze haalde er een Japanse MTV Video Music Award mee binnen.

Rudimental

Rudimental brengt op donderdag 24 januari 2019 een bezoek aan de Ancienne Belgique. In die maand zullen ze ook een nieuw album uitbrengen en daar zullen we in Brussel beslist elke tunes van mogen aanhoren in combinatie met klassiekers zoals These Days, Waiting All Night, Feel the Love, Let Me Live en Sun Comes Up.

Tickets

Tickets voor de drie concerten zijn vanaf vrijdag 5 oktober hier beschikbaar.

Gesponsorde artikelen