GMGroup zoekt een digital marketeer

GMGroup zoekt een digital marketeer

Ben jij gefascineerd door de wereld van online marketing en op zoek naar een uitdaging? Dan ben je de geknipte digital marketeer voor GMGroup.

GMGroup is het mediabedrijf achter de online kanalen newsmonkey, Express.be, Rekening.be, Citytrip.be en gezond.be. Daarnaast vallen er ook verschillende departementen onder de paraplu van GMG, zoals bijvoorbeeld het interne productiehuis.

Jouw uitdaging

Om het gloednieuwe marketingteam van GMGroup te versterken, zijn we op zoek naar een gedreven digital marketeer. Jij verzorgt de volledige B2B-marketing voor al onze departementen en kanalen. Je vertaalt je creatieve ideeën en marketingplannen naar duidelijke actiepunten voor je collega’s van het video- en contentteam.

Wie zoeken we?

· Jij kan zelfstandig marketingstrategieën uitdenken en omzetten in concrete taken

· Je heb kennis van SEO, SEA, e-mailing en affiliate marketing

· Je baseert je op de data voorhanden om je strategie te bepalen

· Je kent dan ook je weg in web analytics en A/B-testing

· Je kan zelfstandig werken

· Een eerste ervaring in de marketingwereld is een pluspunt

· Kennis van het Frans is ook mooi meegenomen

Wat heeft GMGroup te bieden?

Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf vol gelijkgestemde zielen. Onze kantoren bevinden zich in de knappe Ghelamco Arena in Gent, makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan meteen je cv en motivatiebrief door naar vacature@gmgroup.be. Wie weet zien we je binnenkort in onze kantoren in Gent.

Gesponsorde artikelen