Eindelijk gamen met vettige chipsvingers! Xbox brengt ‘vetvrije’ controller uit

Eindelijk gamen met vettige chipsvingers! Xbox brengt ‘vetvrije’ controller uit

Bij Xbox hebben ze aangekondigd dat ze een ‘vetvrije’ controller zullen uitbrengen. Vochtige, vetvingers zullen je voortaan niet beletten om als de beste te gamen. En je kan gewoon blijven verder spelen met de zak chips ernaast.

Iedereen kent wel dat gevoel dat je vingers wegglippen tijdens het gamen na het eten van chips, frietjes of pizza. Je reacties zijn gewoon niet snel genoeg en je controller, die is gewoon smerig.

Het vet is niet alleen volledig verspreid over je controller, het kruipt ook tussen de gleuven, waardoor de knopjes steeds moeilijker in te drukken worden. Gruwelijk!

(Of professioneel gamen binnenkort een discipline wordt op de Olympische Spelen lees je hier.)

Knipoog naar PUBG

Maar geen vrees, gamers met eetlust! De Xbox-goden hebben jullie gebeden aanhoord en er komt nu een nieuwe ‘Greaseproof’ controller in beperkte uitgave! De controller is een knipoog naar de tune die gamers van PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) horen als ze een match winnen: “Winner winner chicken dinner.”

Limited edition

De controller is met de hand ingewreven met een laagje ethylcarbamaat. Op die manier is het kastje niet enkel ‘vetvrij’, maar ook beschermd tegen krassen en vloeistoffen zoals water en cola. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, komt het in aangepaste PUBG-kleuren op de markt.

Als je met je vettige pollekes graag die controller wil, moet je snel zijn. Want er zullen er maar een paar beschikbaar zijn op de Facebookpagina van Xbox. Greasy fingers crossed!

(Naar welke 8 games we uitkijken deze maand lees je hier.)

Gesponsorde artikelen