Channing Tatum is terug vrijgezel: het ‘Step Up’-koppel gaat scheiden

Channing Tatum is terug vrijgezel: het ‘Step Up’-koppel gaat scheiden

Channing Tatum is terug vrijgezel. De Amerikaanse acteur, beter bekend als ‘Magic Mike’ uit de gelijknamige films, en zijn vrouw Jenna Dewan gaan scheiden. De twee maakten het nieuws bekend via een statement op sociale media.

Channing Tatum en Jenna Dewan leerden elkaar in 2006 kennen tijdens de opnames van de allereerste Step Up film. Drie jaar later, in 2009, trouwde het koppel en in 2013 kregen ze een dochtertje. Nu zet het acteurskoppel, na negen jaar een punt achter hun huwelijk. De twee schreven samen een statement dat ze elke op hun sociale media deelden.

“Hallo wereld! We hebben iets dat we willen delen,” zijn de eerste woorden van de post. Ze gaan verder met zeggen hoe raar het voelt dat ze zoiets met iedereen moeten delen. Verder zeggen ze: “We hebben de liefdevolle beslissing gemaakt om uit elkaar te gaan. We werden zoveel jaar geleden stapelverliefd op elkaar. Liefde is een mooi avontuur dat ons nu verschillende paden op stuurt.”

Reacties op sociale media

Fans van het koppel reageren vol ongeloof op de breuk via sociale media. In Amerikaanse media werd er al langer gezegd dat het niet zo goed ging tussen de twee. Ze kwamen niet meer samen naar rode loperevents en ook op sociale media postten ze steeds minder over elkaar.

Ook het geloof in eeuwige liefde is weg!

Ook het geloof in eeuwige liefde is weg!

Is dit een aprilgrap?

Ook het geloof in eeuwige liefde is weg!

Gesponsorde artikelen