© Screenshot/Instagram/charliesangels

Zo zien 'Charlie's Angels' eruit op de set!

14 maart 2019

De reboot van 'Charlie's Angels' komt eraan. De film wordt eind dit jaar gereleased en nu geven de hoofdrolspeelsters ons voor het eerst een idee over hoe ze eruitzien op de set. Ella Balinska tweette een foto met haar collega-'Angels' Kristen Stewart en Naomi Scott.

Dat er reboot komt van Charlie's Angels, wisten we al. We wisten ook al dat Ella Balinska, Naomi Scott en Kristen Stewart de hoofdrollen in de film zullen spelen en dat die gereleased wordt in november dit jaar. Nu heeft Ella Balinska voor het eerst een foto gedeeld waarop ze te zien is met de andere 'Angels' op de set, Naomi en Kristen. Eén ding is zeker: de drie actrices schitteren in zwart.

Dit is de Charlie's Angels-foto die Ella Balinska postte:

Cast

Charlie's Angels maakt steeds meer van de cast bekend én die bestaat ook uit bekende mensen. Kristen Stewart zullen we voor altijd als Bella Swan uit Twilight zien, al doet ze nog zo haar best. Collega-actrice Naomi Scott hebben we nog niet veel gezien, maar daar komt binnenkort verandering in: ze speelt namelijk prinses Jasmine in de live-actionversie van de Disney-klassieker Aladdin. Ella Balinska is voorlopig nog niet erg bekend, maar daar zal haar rol in Charlie's Angels sowieso verandering in brengen.

To All The Boys I've Loved Before-acteur Noah Centineo kreeg ook een belangrijke rol in de reboot van Charlie's Angels. Hij zou de love-interest van één van de hoofdpersonages spelen. Daarnaast zullen we ook Sam Claflin in de film te zien krijgen, al is nog niet bekend welke rol hij zal spelen. De acteur kennen we onder andere uit The Hunger Games en Me Before You. De regie van de film is in handen van Elizabeth Banks, die daar zelf ook keitrots op is. Ze postte haar slate op Instagram.

Charlie's Angels reboot

Voor het prille begin van Charlie's Angels moeten we terugkeren naar de jaren 1970. Toen verschenen Kate Jackson, Farrah Fawcett en Jaclyn Smith voor het eerst als Sabrina Duncan, Jill Munroe en Kelly Garrett op de televisie. De serie telde vijf seizoenen en liep van 1976 tot 1981. Het succes werd verlengd toen de reeks twintig jaar later ook in als film verscheen met Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Lio in de hoofdrollen.

Lees meer

Dit al gelezen?