'Callboys' zoekt figuranten die betaald worden om te feesten

11 oktober 2018

De opnames van het nieuwe seizoen van 'Callboys' zijn volop aan de gang en de producers zijn op zoek naar figuranten. De opnames gaan deze maandag door van 18 uur tot 23 uur.

Wil je je acteercarrière een boost geven? Grijp dan deze kans, want bij Callboys zijn ze op zoek naar figuranten die discotheekgangers spelen tijdens de opnames. Dat staat te lezen op de website van VIER. De voorwaarden: je moet tussen 18 en 50 jaar zijn en moet dansen en plezier maken in de Ikon-nachtclub in Antwerpen. VIER belooft je zelfs een vergoeding van 20 euro.

Wie zich geroepen voelt om mee te komen feesten, mailt best zijn gegevens naar figuratiecallboys@gmail.com. Vergeet niet te melden met hoeveel personen je aanwezig kan zijn.

Geen Jay Vleugels

De eerste reeks van Callboys was meteen een succes en dus kon een vervolg dan ook niet uitblijven.

Dat tweede seizoen zullen we het alvast zonder de immens populaire Jay Vleugels (Rik Verheye) moeten stellen, die stierf aan het einde van het eerste seizoen. Maar voor fans van acteur Rik Verheye was er meteen ook goed nieuws, want met de (identieke) tweelingbroer Jeremy Vleugels zullen we ook in het tweede seizoen verzekerd zijn van een flinke dosis Vleugels-humor.

(Meer over waar je échte 'Calltoys'-dildo's kan kopen, lees je hier.)

Lees meer

Dit al gelezen?