© Instagram nielsvanderzanden

Doen Niels en Rosanna voor de derde keer mee met 'Temptation Island'?

3 oktober 2018

Niels en Rosanna zouden voor de derde keer deelnemen aan 'Temptation Island'. Als we de laatste post van Rosanna op Instagram moeten geloven alleszins. Want zij postte een duidelijke tip die zou bewijzen dat zij en haar vriend - excuseer, verloofde - Niels hun relatie opnieuw op de proef zullen stellen.

Volgend jaar komt er opnieuw een seizoen van Temptation Island en daarvoor lijkt nu al een koppel bekend. Niels en Rosanna zouden namelijk voor de derde keer deelnemen aan "de ultieme relatietest", al lijkt er toch het één en ander niet te kloppen.

3 keer is scheepsrecht

Rosanna deelde vandaag een fragment op Instagram waarop te zien is hoe ze aan het kampvuur zit bij Temptation Island. Ze wordt geflankeerd door drie andere dames, die we nog niet gezien hebben in het programma. Als caption postte Rosanna: "3x scheepsrecht" een verwijzing naar het spreekwoord "3 keer is scheepsrecht" en dus ook naar een mogelijke derde deelname aan Temptation Island. Alles lijkt er dus op dat Rosanna en Niels opnieuw te zien zullen zijn in het programma.

Rosanna en Niels waren voor de eerste keer te zien in Temptation Island in 2017, toen zat Niels met z'n voet aan de onderbroek van Parastoe en deelde Rosanna de lakens met verleider Alex. Na een heftig weerzien beslisten ze toen om hun relatie toch nog een kans te geven. Eerder dit jaar deden ze de relatietest nog een keertje over in Temptation Island VIPS om te bewijzen dat het bij die ene misstap zou blijven, maar ook deze keer ging het fout. Niels was wel heel close met de piepjonge verleidster Fabiola en Rosanna dook opnieuw in de koffer met Alex. Maar opnieuw werd alles door de mantel der liefde begraven en bleef de relatie overeind. Niels en Rosanna weten dus niet van ophouden en lijken het nog een derde keer te gaan proberen. Al zijn er ook redenen om te twijfelen.

Gewoon een prank?

Temptation Island houdt het normaal namelijk lang geheim wie er deelneemt aan een nieuw seizoen. Dat Rosanna dit nu al bekend mag maken, lijkt ons dus toch wel heel vroeg. Bovendien zijn ook de andere dames in beeld dus zouden we alle koppels in principe nu al kunnen achterhalen.

Verder lijkt het ons ook wel heel vroeg om al gemonteerde beelden van een kampvuur te hebben. Temptation Island werd de afgelopen jaren opgenomen in oktober. We zijn nu 3 oktober, dus zouden de kandidaten normaal gezien nog maar net vertrokken zijn. Als de reeks nu wordt opgenomen zou Rosanna bovendien ook niet op haar sociale mediakanalen kunnen posten, want de smartphones van de kandidaten van Temptation Island worden tijdens de opnames afgenomen.

Tot slot is er nog een reden waarom Niels en Rosanna eigenlijk niet voor een derde keer kunnen deelnemen aan Temptation Island. Niels en Rosanna hebben zich namelijk een tijdje geleden verloofd. En verloofde koppels mogen volgens het reglement van Temptation Island niet deelnemen aan het programma.

Wij vermoeden dus dat dit fragment een sketch is uit een ander programma of gewoon een prank van Rosanna. Wat denken jullie?

Lees meer

Dit al gelezen?