© Screenshot YouTube

'Christopher Robin', de live-action film van Winnie de Poeh, komt dit weekend uit en deze sneak peek is pure nostalgie!

2 augustus 2018

Dit weekend gaat 'Christopher Robin', de live-action film van Winnie de Poeh, in première. En het zou weleens de mooiste film van het jaar kunnen worden. Disney verspreidde namelijk een superschattige sneak peek en wij worden er al helemaal nostalgisch van. 

Disney brengt tegenwoordig de ene live-action film na de andere uit en nu is Winnie de Poeh aan de beurt. We kennen Winnie de Poeh natuurlijk als het tekenfilmbeertje met z'n eeuwige rode T-shirtje, maar nu is hij er dus ook in een live-action versie. En die film belooft supermooi te worden.

Janneman Robinson

Christopher Robin is geen echte remake, het is een nieuw verhaal over Winnie de Poeh, maar vooral over Janneman Robinson, gespeeld door Ewan McGregor (bekend van Moulin Rouge en Star Wars). Die is een paar (zeg gerust veel) jaartjes ouder geworden. Hij heeft nu zijn eigen dochter en is een drukbezette zakenman. Tot hij op een dag zijn oude vriend Winnie de Poeh tegenkomt en de twee opnieuw samen op avontuur gaan.

Christopher Robin, die in de Nederlandstalige versie luistert naar de naam Janneman Robinson & Poeh, is dus een mooi verhaal dat tegelijk grappig en vertederend is. Maar bovenal is het natuurlijk supernostalgisch. Zien we jou dit weekend in de cinema?

Bekijk hier de nostalgische sneak peek van Christopher Robin:

Lees meer

Dit al gelezen?