© Big Little Lies

Nieuwe foto's van de set van 'Big Little Lies' tonen een dramatische scène tussen Reese Witherspoon en Meryl Streep

2 augustus 2018

De opnames voor het tweede seizoen van 'Big Little Lies' zijn volop aan de gang. En als we de foto's vanop de set mogen geloven wordt het ook deze keer weer drama. Want op nieuwe foto's is te zien hoe Reese Witherspoon een ijsje naar het hoofd van Meryl Streep gooit. Wat zou daarvan de reden zijn?

Het eerste seizoen van Big Little Lies sloeg in als een bom. Lees hier meer over de populaire serie. De reeks werd een wereldwijd succes en de acteerprestaties van de sterrencast werden uitgebreid gelauwerd. Het tweede seizoen staat gepland voor 2019 dus zijn de opnames op dit moment volop aan de gang. En daaruit kunnen we al een paar dingen afleiden.

Meryl Streep

Aan de, al indrukwekkende, cast wordt voor het tweede seizoen nog een grote naam toegevoegd. Actrice Meryl Streep zal namelijk de rol van Mary Louise Wright voor haar rekening nemen, de moeder van Perry (Alexander Skarsgård). En wie het eerste seizoen gezien heeft, zal waarschijnlijk wel al weten waarom dat drama betekent.

Uit nieuwe foto's vanop de set van Big Little Lies blijkt nu ook dat het er echt stevig aan toe zal gaan. Zo zie je hoe Madeline, het personage gespeeld door Reese Witherspoon een ijsje in de richting van Mary Louise gooit. Wij zijn alvast benieuwd wat haar zo boos maakt.

Raak

Verschillende mensen begonnen druk te tweeten over deze foto's waardoor ook Reese zelf erop gereageerd heeft. Een twitteraar zei dat hij hoopte dat Reese Meryl geraakt had met het ijsje, waarop de actrice gevat antwoordde.

"Maak je geen zorgen. Ik had haar!", vergezeld van een emoji van een ijsje en een van een schietroos. Het belooft dus een smerig gevecht te worden tussen de twee dames.

Seizoen 2

Het tweede seizoen van Big Little Lies staat gepland voor 2019 en gaat verder op het verhaal van het eerste seizoen, dat gebaseerd was op de gelijknamige roman van Liane Moriarty.

Het tweede seizoen zal dus verder gaan op het verhaal uit het boek, waardoor het voor iedereen een verrassing zal zijn.

Big Little Lies is een productie van HBO en is dus niet te herbekijken op Netflix (bekijk hier onze 50 beste series die wél te vinden zijn op Netflix). Wil je Big Little Lies toch herbekijken, dan vind je hier de DVD-box van het eerste seizoen!

Lees meer

Dit al gelezen?