© YouTube

Eerste trailer 'I Am Paul Walker' ontroert alle fans

30 juli 2018

Paul Walker verongelukte bijna vijf jaar geleden maar de populaire acteur weet nog altijd veel fans te raken. De eerste trailer van de documentaire 'I Am Paul Walker' toont zijn te korte leven van kind tot aan zijn dood en zal iedereen stil krijgen.

We kennen Paul Walker vooral als acteur uit de films van The Fast and the Furious, maar de Amerikaan was veel meer dan dat. De documentaire I Am Paul Walker, gemaakt door de makers van I Am Heath Ledger, toont onder andere de Paul Walker die helpt bij de wederopbouw van Haïti en zijn passie voor het leven op zee.

I Am Paul Walker is een combinatie van home video's uit de jeugd van de acteur en getuigenissen van vrienden en familie. Die combinatie zorgt voor een ontroerende inkijk in zijn leven.

I Am Paul Walker komt uit op 11 augustus

Paul Walker verongelukte op 13 november 2013 op 40-jarige leeftijd. De autofreak zat naast zijn goede vriend Roger Rodas in een Porsche toen ze aan hoge snelheid tegen een boom reden en allebei om het leven kwamen.

De documentaire I Am Paul Walker komt in Verenigde Staten uit op 11 augustus. Wanneer hij in België zal te zien zijn, is nog niet geweten.

Bekijk hier de trailer van I Am Paul Walker

Lees meer

Dit al gelezen?