© Netflix

Twee verliefde tieners worden uit elkaar gedreven door bovennatuurlijke krachten: 'The Innocents' vanaf 24 augustus op Netflix

30 juli 2018

Het regent Netflix-nieuws na de najaarspresentatie van de streamingdienst. Netflix kondigt 'The Innocents' aan als een soort van 'Twilight' met een snuifje '13 Reasons Why' en daarbij ook nog wat 'Bonnie and Clyde'. De reeks gaat over twee tieners die weglopen van huis om samen te kunnen zijn, maar één van hen blijkt over wel heel bijzondere gaven te beschikken waar ze zichzelf niet bewust van is.

De reeks had al een eerste trailer waaruit weinig op te maken viel, nu heeft Netflix ook een korte reportage vrijgegeven waarin de hoofdrolspelers een woordje uitleg meer geven. We kunnen al afleiden dat June (Sorcha Groundsell) van gedaante kan veranderen en dat Guy Pearce als dokter Halvorson de schurk van dienst is.

Simon Duric en Hania Elkington zijn de bedenkers van de reeks en voor beide is het hun eerste productie als bedenker, schrijver of regisseur. Netflix zelf spreekt van één van de spannendste en meest unieke reeksen die we in jaren gezien hebben. De acht afleveringen zijn te zien vanaf 24 augustus.

Bekijk hier de trailer van The Innocents

Geen geduld om te wachten? Ontdek dan een andere reeks in onze regelmatig hernieuwde lijst met 50 beste series op Netflix!

Lees meer

Dit al gelezen?