© Netflix

Emma Stone en Jonah Hill nog eens samen te zien in 'Maniac' van Netflix, dit is de eerste teaser

30 juli 2018

Er hangt enige verwachting rond 'Maniac', want met Emma Stone en Jonah Hill zullen weer twee grote namen uit de filmwereld meespelen in een televisiereeks. De reeks is in handen van True Detective-regisseur Cary Fukunaga en wordt een donkere comedy over twee patiënten in een psychiatrische inrichting.

Oorspronkelijk zou Cary Fukunaga The Alienist inblikken, maar daarvoor liet hij uiteindelijk verstek gaan waardoor die reeks bij onze landgenoot Jakob Verbruggen terecht kwam. De reden waarom Cary Fukunaga verstek liet gaan voor The Alienist heet Maniac, gebaseerd op de gelijknamige Noorse reeks.

Maniac wordt een donkere comedy over twee patiënten in een psychiatrische inrichting die elk in hun eigen fantasiewereld leven en zal te zien zijn op Netflix, vanaf 21 september.

Bekijk hier de trailer van Maniac:

De twee patiënten worden vertolkt door Emma Stone en Jonah Hill, wat het rijtje van grote sterren dat de stap zet naar het kleine scherm nog maar eens doet toenemen. Het is voor het eerst sinds de film Superbad (2007) dat Emma Stone en Jonah Hill nog eens samen aan een project werken.

Geen geduld om te wachten? Ontdek dan een andere reeks in onze regelmatig hernieuwde lijst met 50 beste series op Netflix!

Lees meer

Dit al gelezen?