© Getty

Dan toch nog reünie van Oasis? Liam Gallagher doet oproep aan Noel

20 juli 2018

Er wordt al jaren gespeculeerd over een reünie van Oasis, maar nu is die misschien toch in de maak. Liam Gallagher heeft een opmerkelijke oproep aan zijn broer Noel gedaan. Via Twitter zei hij dat het vergeven is en hij de 'BIG O'  terug samen wil brengen.

Al geruime tijd zijn de broers Gallagher van elkaar vervreemd, en dat leidde ook tot het einde van de band Oasis. Nu stuurde Liam deze tweet als mogelijke poging tot verzoening tussen de twee.

"Aarde aan Noel! Luister, ik hoor dat je optredens doet waar mensen geen alcohol mogen drinken. Dat is het meest bizarre dat je al gedaan hebt. Ik vergeef je, laat ons nu de BIG O terug samenbrengen en stop f*cking. Ik trakteer. LG x"

Reünie?

"Ik ben niet wanhopig, maar het zou een mooi zijn om dit te doen", voegt hij eraan toe. Voor veel fans is dit een nieuw hoofdstuk in de verbitterde relatie tussen de twee, maar het ziet er echt naar uit dat Liam het meent en ook gelooft in een reünie van Oasis. Al is het water toch nog heel diep, want enkele maanden geleden vergeleek Liam ook op Twitter zijn broer Noel en echtgenote nog met twee seriemoordenaars. "Zij is de reden waarom Oasis niet langer bestaat", was zijn conclusie.

Beide broers hebben intussen nog steeds veel succes: Liam solo en Noel met z'n band Noel Gallagher's High Flying Birds. Maar als Oasis echt opnieuw zou samenkomen, dan zal de wereld op z'n kop staan.

Lees meer

Dit al gelezen?