Concert van Liam Gallagher in Vorst Nationaal voor onbepaalde tijd uitgesteld

12 juli 2018

Een teleurstellend nieuwtje voor de fans van Liam Gallagher: de zanger stelt zijn Europese tournee voor onbepaalde tijd uit. Het goede nieuws is dat het komt door de opnames van zijn tweede album. Een nieuwe datum voor het concert in Vorst Nationaal dat gepland stond op 21 november zal binnenkort worden aangekondigd.

De opvolger van 'As You Were', het debuut soloalbum van Liam Gallagher dat vorig jaar verscheen, zal er sneller zijn dan verwacht. Het nieuwe album moet nog dit najaar in de rekken liggen. Maar om dat in orde te krijgen moet de tournee dus wel even uitgesteld worden.

Het nieuwe album zal volgens Liam zelf een stuk rauwer klinken dan zijn voorganger, hij heeft het over een punkrock album dat "a bit Pistols and a bit Stooges" zal klinken. Kijk, dan maak je ons benieuwd!

De ticketverkoop voor het concert is momenteel stopgezet en zal opnieuw starten van zodra er een nieuwe datum is. Reeds verkochte tickets blijven geldig voor de nieuwe concertdatum. Tickethouders zullen gecontacteerd worden zodra deze nieuwe datum bekend is.

Lees meer

Dit al gelezen?