© iStock

Word de next 'Wolf of Wall Street' bij GMGroup! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde Jr & Sr accountmanagers

10 mei 2018

Ben je een netwerker in hart en nieren, en kan je net zoals Jordan Belfort aan (letterlijk!) iedereen een balpen verkopen? Ben je bovendien ook nog eens mee met de nieuwste trends in de digitale marketing, native advertising, social media en video? Dan is deze job iets voor jou! GMGroup, het bedrijf achter newsmonkey.be en express.be, is namelijk op zoek naar gedreven Jr & Sr accountmanagers.

Wat kom je bij GMGroup juist doen?

Als accountmanager ben jij hét gezicht van GMGroup naar de advertentiewereld toe. Het mediabedrijf is niet alleen eigenaar van de nieuwswebsites newsmonkey.be en express.be, maar heeft ook een creatief bureau Share Agency en een eigen productiehuis vYdeo. Dit worden je belangrijkste taken bij ons:

 • Je staat in voor de commercialisatie van GMGroup en je adviseert je klanten bij het uitwerken van een digitaal marketingplan met de focus op sociale media, social video en native content.
 • Je hebt al een mooie contactenlijst, maar weet als geen ander hoe je moet netwerken. Je kickt er dan ook op om zo veel mogelijk telefoonnummers (van klanten uiteraard!) in je smartphone te hebben staan.
 • Je beschikt over een commerciële flair waarmee je iedereen kan overtuigen om met ons samen te werken.
 • Zelfs via de telefoon kan jij (nieuwe) klanten overhalen om met ons samen te werken, want dat is niet alleen old school, het is bovendien ook super efficiënt en persoonlijk.
 • Zeer belangrijk: je kan je inleven in de wereld van je klanten en begrijpt hun probleemstelling direct.
 • Je denkt met je collega’s creatief en resultaatgericht mee over campagnes.
 • Je kan moeiteloos verschillende projecten tegelijk opvolgen, want multitasken is één van jouw specialiteiten.

Mister Belfort, is that you?

Als jij je in deze eigenschappen herkent, ben jij dé persoon die we zoeken:

 • Jij bent dynamisch, commercieel gedreven en proactief.
 • Je bent ontzettend leergierig en wil zo veel mogelijk ervaring opdoen in de B2B-verkoop in de dienstensector.
 • Je hebt een gezonde werkmentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je beschikt over een bachelordiploma of hebt al een pak ervaring in de verkoopswereld.
 • Je bent als zelfstandige op korte termijn beschikbaar.

Voor niets gaat de zon op

We verwachten dus veel van jou, maar wees gerust: je krijgt er ook heel wat voor in de plaats. Bij GMGroup kom je eerst en vooral terecht in een jong en gedreven bedrijf. Je leert ontzettend veel bij over online adverteren en het bedenken van socialemediastrategieën. Daarbij heb je contact met toffe collega’s van verschillende afdelingen en leer je heel wat nieuwe mensen kennen in de saleswereld. Bovendien werken we in fantastische, moderne kantoren in het MeetDistrict in de Ghelamco Arena waar je goeie koffie kan drinken, maar vooral samen met je collega’s kan genieten van een gratis, fris biertje na de werkuren. De boog kan niet altijd gespannen staan, toch? Daarbij trakteren we je graag op een koele pint telkens je een nieuwe deal binnenhaalt ;-).

Klinkt dit als de job van je dromen? Wacht dan niet langer en stuur ons je motivatiebrief en cv door naar vacature@gmgroup.be. Good luck!

Dit al gelezen?