© Netflix

Eindelijk! De eerste trailer van het nieuwe seizoen van 'Orange Is The New Black'

9 juli 2018

We hebben er heel lang op moeten wachten, maar Netflix heeft eindelijk een trailer voor het nieuwe seizoen van 'Orange Is The New Black' gelost. Het zesde seizoen is vanaf 27 juli helemaal te zien op Netflix.

Check hier de trailer van seizoen van Orange is the New Black

Het vijfde seizoen toonde ons hoe de gedetineerden van de vrouwengevangenis Litchfield in opstand kwamen en de cipiers dagenlang gijzelden. Uiteindelijk werd de gevangenis heroverd, maar heel wat vrouwen moesten verhuizen. Over het lot van verschillende hoofdpersonages was niets geweten.

Nu kunnen we alvast wel stellen dat Piper, Taystee, Red, Suzanne, Nicky, Cindy, Gloria, Blanca en Frieda er zeker nog bij zijn, omdat ze allemaal in de trailer verschijnen. Daya is voor haar rol in de gijzeling naar maximale bewaking verhuisd.

Maar waar is Alex? Haar zien we niet in de trailer, en Piper vraagt zich ook af waar haar verloofde is. Het zou dus best kunnen dat dit een seizoen zonder Alex wordt, want actrice Laura Prepon is bevallen rond de tijd dat de productie van het zesde seizoen begon.

Lees meer

Dit al gelezen?