© GettyImages

Neymar reageert emotioneel op uitschakeling Brazilië door België: "Treurigste moment van mijn carrière"

7 juli 2018

België heeft gisteren geschiedenis geschreven op het wereldkampioenschap voetbal in Rusland. De Rode Duivels wonnen van Brazilië met 1-2 en gaan zo door naar de halve finale, iets waar ons land nog maar één keer in de geschiedenis in geslaagd is. maar voor Brazilië zit het WK er dus op. En daar heeft sterspeler Neymar het toch moeilijk mee.

Uitzonderlijke WK-actie:

Maak nu een gratis account op Unibet en ontvang direct 5 euro, helemaal voor niets!

Hoe geweldig de avond gisteren voor ons eindigde, zo tragisch eindigde hij voor Brazilië. De 'Goddelijke kanaries' werden namelijk door onze Rode Duivels uit het WK gekieperd. Brazilië is zo de zoveelste voormalige wereldkampioen die sneuvelt. De klap is natuurlijk enorm voor de spelers en Braziliaans toptalent Neymar reageert dan ook emotioneel.

"Treurigste moment uit m'n carrière"

Als reactie op de nederlaag van gisterenavond postte Neymar een foto op zijn Instagramprofiel. In de caption is hij opvallend emotioneel. "Ik kan zeggen dat dit het treurigste moment uit mijn carrière is", klinkt het bij de Braziliaanse spits.

"Het doet enorm veel pijn omdat we wisten dat we er konden geraken, we wisten dat we de mogelijkheden hadden om verder te gaan, om geschiedenis te schrijven ... maar het was niet voor nu. Het is moeilijk om opnieuw de kracht te vinden om voetbal te spelen, maar ik ben zeker dat God me de kracht zal geven om alles aan te kunnen", gaat de religieuze Neymar verder. "Ik zal nooit stoppen met God te bedanken, zelfs na deze nederlaag ... omdat ik weet dat Zijn weg beter is dan de mijne."

Hij besluit met een optimistischere toon: "Ik ben heel blij dat ik deel uitmaak van dit team. Ik ben trots op iedereen. Onze droom is nu onderbroken, maar ze is nog niet uit ons hoofd en evenmin uit ons hart."

Bekijk hier de reactie van Neymar op Instagram:

Uitzonderlijke WK-actie:

Maak nu een gratis account op Unibet en ontvang direct 5 euro, helemaal voor niets!

Lees meer

Dit al gelezen?