© rock werchter

Festivalweerbericht Rock Werchter: zon, zon en een klein beetje wolken

4 juli 2018

Morgen is het eindelijk zo ver. Rock Werchter gaat van start met uitmuntende acts zoals Gorillaz, The Killers, Pearl Jam en Arctic Monkeys. De afgelopen dagen was het snikheet, maar hoe moeten we ons eigenlijk kleden op de wei? Dit weer mag je de komende vier dagen verwachten.

Hoera! Het wordt erg warm, zomers weer! Wie naar Rock Werchter of Les Ardentes trekt, neemt dus best zonnecrème en zijn/haar zonnebril mee. In Wallonië zal er donderdag ook af en toe een bui vallen. Er bestaat ook een kans dat het in Werchter niet altijd droog blijft en er is zelfs kans op een licht onweer.

Er worden temperaturen verwacht tussen 21 en 29 graden. 's Nachts wordt het 14 à 17 graden. Op vele plaatsen wordt het nevelig.

Vrijdag en weekend droog

Vrijdag blijft het droog in Werchter, maar het wordt wel bewolkt. De wind waait zwak tot matig uit het noordwesten. Er worden temperaturen van 25 graden en meer verwacht.

Ook zaterdag en zondag wordt er geen regen verwacht. We krijgen minima van 14 graden 's nachts. Zaterdag verwachten we maxima van 27 graden en zondag van 24 graden.

Lees meer

Dit al gelezen?