© netflix

Seizoen 3 van 'The Good Place' komt eraan en dit weten we tot nu toe al

29 juni 2018

Het tweede seizoen van 'The Good Place' op Netflix is voorbij en wij kijken al uit naar het derde seizoen. Dit weten we tot nu toe al.

Jameela Jamil, die Tahani Al-Jamil vertolkt in de reeks, heeft bevestigd dat het derde seizoen van The Good Place op 27 september in première zal gaan. De dag erna zal de eerste aflevering waarschijnlijk al op Netflix beschikbaar zijn in Europa.

Vier personages terug uit de dood

In de laatste aflevering van seizoen 2 zagen we hoe Michael en de rechter Eleanor, Chidi, Tahani en Jason van de dood redden om te weten te komen of ze werkelijk in staat zijn om goede mensen te worden in het echte leven.

Scenarist Michael Schur heeft aan het Amerikaanse muziek- en entertainmenttijdschrift Rolling Stone het volgende gezegd: “Normaal leg ik niet graag uit wat er aan de hand is, maar hier zie ik geen voordeel om mensen in de kou te laten: vier van hen zijn terug op aarde, in een tijdlijn waarin ze niet dood zijn.”

Terug uit de dood

“Veel van de vooruitgang die ze als mensen gemaakt hebben, was eigenlijk theoretisch. Want het is allemaal gekomen nadat ze dood waren en in hun afterlife”, zei Schur nog. “Het lijkt wel een natuurlijke move om hen terug te sturen naar een moment voordat ze dat proces doorgemaakt hadden en om het idee van bijna sterven te gebruiken om hun henzelf te verbeteren. Vooral omdat Michael nu gezien heeft hoe ze beter werden, opnieuw en opnieuw, hij begint zich af te vragen of er iets fundamenteel mis is met mensen.”

Dezelfde cast

Verder zijn de opnames van seizoen drie nog niet begonnen. De hoofdcrew zal weer op het scherm te zien zijn. Dat zijn:

  • Kristen Bell als Eleanor Shellstrop
  • William Jackson Harper als Chidi Anagonye
  • Jameela Jamil als Tahani Al-Jamil
  • Manny Jacinto als Jason Mendoza
  • D’Arcy Carden als Janet
  • Ted Danson als Michael

Lees meer

Dit al gelezen?