© Instagram opvier

Opnames tweede reeks 'Callboys' van start!

21 juni 2018

De 'Callboys' zijn terug! Dat er een tweede seizoen kwam, was al een tijdje geweten. Maar nu zijn de opnames voor dat vervolgseizoen ook eindelijk begonnen, dat bevestigt zender VIER.

"Moeders, houd uw dochters binnen. En dochters, houd uw moeders binnen", schrijft VIER in een Instagrampost waarin ze de opnames van het tweede Callboys-seizoen aankondigen. Maar de acteurs werden ondertussen ook al gespot op straat voor de Boejon-winkel in Antwerpen tijdens de opnames voor dat tweede seizoen. We mogen ons dus gaan opmaken voor een nieuwe portie Callboys, al zal het nog wel even duren voor we het ook daadwerkelijk op ons scherm te zien krijgen.

Jay Vleugels

De eerste reeks van Callboys was meteen een succes en dus kon een vervolg dan ook niet uitblijven (lees hier waarom er volgens ons sowieso een tweede seizoen moest komen). Regisseur Jan Eelen hintte er ook al een tijdje op, maar het duurde toch tot eind maart 2017 voor Telenet ook met de officiƫle boodschap kwam: Callboys krijgt een tweede seizoen.

Dat tweede seizoen zullen we het alvast zonder de immens populaire Jay Vleugels (Rik Verheye) moeten stellen, die stierf aan het einde van het eerste seizoen. Maar voor fans van acteur Rik Verheye was er meteen ook goed nieuws, want met de (identieke) tweelingbroer Jeremy Vleugels zullen we ook in het tweede seizoen verzekerd zijn van een flinke dosis Vleugels-humor.

Wanneer dat tweede te zien zal zijn op VIER, is nog niet geweten. Al wordt er verwacht dat het ten vroegste voor dit najaar zal zijn.

Met deze foto kondigde VIER de opnames voor het tweede seizoen aan

Zo werden de acteurs op straat gespot

Wie de emotionele, voorlopig laatste, aflevering van Callboys nog eens wil herbeleven, kan dat hier!

Lees meer

Dit al gelezen?