© Screenshot YouTube

Tomorrowland laat veelbelovende trailer los op de wereld

11 juni 2018

Tomorrowland heeft iets meer dan een maand voor het eerste weekend een trailer gepost die meer informatie  geeft over het thema 'The Story of Planaxis'. Het belooft een onderwaterthema te worden met een mysterieus  verhaal. Bezoekers hebben iets om naar uit te kijken!

Tomorrowland, het razend populaire dancefestival in Boom, heeft naar jaarlijkse gewoonte weer een nieuw thema. We wisten al dat het thema dit jaar 'The Story of Planaxis' heet, maar wat dat precies inhield was een groot mysterie. Tot nu.

Onderwaterwereld

In de trailer voor het festival zien we een man roeien op open zee. Op zoek naar Planaxis, een soort Atlantis komen we later te weten.

Planaxis is dus een onderwaterwereld en naast prachtige inkleding zal daar ook wel een mysterieus verhaal aan te pas komen. Zo hoor je in de trailer: "Bekijk het van dichterbij en word meegenomen op een zoektocht, die je een nieuw inzicht op het leven zal tonen. Ergens in de ongeremde omgeving ligt, omringd door de meest waardevolle geschenken van moeder natuur, een plaats, die amper bezocht wordt door de mens. Volg je coördinaten en zoek fundamentele schoonheid." Dat belooft.

Bekijk de volledige trailer voor Tomorrowland 2018 hier:

Tomorrowland vindt plaats op het weekend van 20-22 juli en het weekend van 27-29 juli in domein De Schorre in Boom.

Lees meer

Dit al gelezen?