© switch

Quiz-app Switch krijgt WK-jasje en je kan er coole prijzen mee winnen

8 juni 2018

Naar aanleiding van het WK voetbal, dat op 14 juni begint in Rusland, wordt de quiz-app Switch in een WK-jasje gestoken met ‘mexican waves’, coole prijzen en truitjes van alle WK-landen.

Vanaf nu is het mogelijk om op Switch quizjes te spelen met alleen maar vragen over het WK voetbal. De interface van de quiz is een stampvol voetbalstadion. In de kleedkamer van de Rode Duivels kies je je outfit en off we go.

Als je vragen juist beantwoordt, verdien je munten waarmee je je karakter nog mooier kan uitdossen als Duivel-fan. Voor de landverraders onder ons is er ook de mogelijkheid om truitjes van alle andere WK-landen aan te trekken. Extra cool: je hebt de mogelijkheid om met je vrienden een Mexican Wave te doen!

Wedstrijden met exclusieve prijzen

Da’s nog niet alles. Zo kan je elke dag een exclusieve prijs winnen met de Speel&Win. Op de dagen dat de Belgen op het veld staan, is er trouwens nog van alles extra te winnen.

De wedstrijden zijn gesponsord door de webwinkel Collishop. Zeker de moeite om op z’n minst eens een kijkje te nemen dus.

Het promofilmpje:

Lees meer

Dit al gelezen?