© Legally Blonde

Komt er na 15 jaar een derde 'Legally Blonde' film?

5 juni 2018

Als we de geruchten mogen geloven is actrice Reese Witherspoon aan het praten om terug in de huid van Elle Woods te kruipen. Dat zou dus willen zeggen dat we na 15 jaar een nieuwe 'Legally Blond' film mogen verwachten.

In 2001 maakten we voor het eerst kennis met Elle Woods, een (stereotiep) rijk meisje die na de breuk met haar lief zichzelf wil bewijzen en rechten gaat studeren aan de Harvard Law School. In 2003 kwam er een tweede Legally Blonde film. Volgens The Hollywood Reporter zit actrice Reese Witherspoon terug aan de tafel om voor een derde keer in de rol van Elle Woods aan te nemen.

Trump en #MeToo

Over wat Elle Woods in de voorbije 15 jaar heeft meegemaakt is er nog niks bekend, maar er worden wel al vragen gesteld over hoe de derde film zal inpikken op het einde van de tweede film uit 2003. Die tweede film eindigde met Elle Woods die haar zinnen zette op het Witte Huis. De grote vraag is dus hoe de film zal inspelen op al het gedoe rond de huidige Amerikaanse President Trump en of er rekening gehouden zal worden met #MeToo.

Originele Legally Blonde team

Reese Witherspoon zou mee de film produceren. Maar ook enkele mensen uit het originele Legally Blonde team gaan meewerken een de derde film. Zo zullen Karen McCullah Lutz en Kirsten Smith, net zoals bij de eerste twee films, het script schrijven en producer Marc Platt doet weer mee.

Fans vragen zich ook af of Bruiser, de chihuahua van Elle, terugkomt, want het hondje uit de films stierf in 2016.

Hou je meer van Disney? Kijk dan naar deze 8 beste Disneyfilms op Netflix!

Lees meer

Dit al gelezen?