© iStock

Volgens een 106-jarige vrouw leef je langer door mannen te vermijden

30 mei 2018

Volgens een 106-jarige vrouw zorgen twee dingen voor een lang en gezond leven: zowel café's als mannen vermijden. Het lijken wel gekke woorden, maar is het niet een beetje raar dat ze toch 106 jaar oud is kunnen worden door deze dingen toe te passen?

Madeline Dye is 106 jaar oud en ze heeft nog nooit een date gehad. In haar leven is ze nog maar één keer op café geweest, om haar 90ste verjaardag te vieren. Volgens haar zijn dat ook de redenen waarom ze zo'n lang leven heeft gehad. De stress van een relatie, vermijd je best volgen Madeline.

Single en trots

De vrouw is geboren in 1912, het jaar dat de Titanic is gezonken. En ja hoor ... ze leeft nog steeds. Op 28 april heeft ze haar verjaardag gevierd in een verzorgingstehuis met haar familie. Zo vertelde een 80-jarige nicht dat Madeline nog heel sterk is voor haar leeftijd. "Ze loopt rond zonder een wandelstok en ze is heel onafhankelijk", zegt Diana de nicht van Madeline aan Independent. "Ze kleedt zichzelf nog steeds aan en loopt graag naar de gemeenschappelijke ruimte waar ze praat met andere mensen."

Maar een partner heeft ze altijd vermeden. "Wanneer iemand haar vraagt naar haar vorige romances of dat ze een echtgenoot heeft, zegt ze dat ze nog nooit een heeft gehad, en dat ze daarom zo oud is kunnen worden." Volgens Madeline krijg je stress van een huwelijk en dat ontwijk je liever.

Het is dus toch niet zó erg om single te blijven!

Lees meer

Dit al gelezen?