© VIJF

'Temptation Island' komt toch terug op VIJF en de inschrijvingen zijn geopend!

25 mei 2018

Er komt dan toch een nieuw seizoen van 'Temptation Island' met Vlamingen! Wie graag in de voetsporen wil treden van verleiders Fabrizio, Joshua en Zwanetta, of juist wil tonen dat hij of zij beter is dan pakweg Tim of Kevin, kan zich vanaf nu inschrijven op de website van VIJF!

Hallelujah! Onze gebeden zijn gehoord en onze favoriete guilty pleasure Temptation Island komt dan toch terug naar VIJF! Aanvankelijk was het onduidelijk of de Vlaamse zender nog zou meewerken aan een volgend seizoen, maar door het enorme succes van dit seizoen konden ze niet anders dan een vervolg breien aan het populaire format.

Temptation Island VIPS

In Nederland gaat binnenkort Temptation Island VIPS van start, waarin bekende Nederlandse koppels de test aangaan. Onder die 'bekende' koppels zitten de voor ons onbekende Ruud en Rowena en Donny en Amijé, maar ook Niels en Rosanna, die we nog kennen van Temptation Island 2017. Tot slot neemt er ook een onbekend koppel deel. Bij gebrek aan geïnteresseerde vips zijn de onbekende Nederlanders Stefano en Gelina het laatste koppel.

Temptation Island VIPS gaat van start op 7 juni en zal enkel te zien zijn op Videoland, het betalende onlineplatform van de Nederlandse zender RTL. Maar het is ook via Videoland dat de uitzendingen van het afgelopen seizoen lekten, dus de kans bestaat dat je ook het vip-seizoen volledig zal kunnen mee volgen.

Temptation Island 2019

In 2019 volgt er dan een nieuw seizoen van Temptation Island met onbekende Vlamingen en Nederlanders, dat wel te volgen zal zijn op VIJF. De Vlaamse zender gaf aanvankelijk aan dat ze nog moesten beslissen of er nog een opvolger zou komen. "We bekijken nog of er een nieuw seizoen zal komen en wanneer dat dan gelanceerd zal worden", verklaarde VIJF-woordvoerster Barbara Salomon in februari aan onze redactie.

Maar nu is er dus de zekerheid: er komt een nieuw seizoen mét Vlamingen en op VIJF. En daarvoor is VIJF op zoek naar koppels die de test aandurven en natuurlijk ook naar verleiders die hen het vuur aan de schenen willen leggen. Of het nieuwe seizoen gepresenteerd zal worden door Annelien Coorevits en Rick Brandsteder is nog niet geweten.

Wie zich geroepen voelt om deel te nemen aan dé ultieme relatietest - en een weekje gratis naar Thailand wil - kan zich hier inschrijven!

Of je kan natuurlijk ook gewoon zonder drama naar Thailand. ;-)

Lees meer

Dit al gelezen?