© Pexels

Australische vrouw kreeg gênant briefje van buur wegens "geluidsoverlast uit de slaapkamer"

15 mei 2018

Een gênant incidentje kan iedereen voor hebben, maar deze vrouw in Australië kreeg toch wel heel erg rode wangen. Nadat ze een briefje ontving van de buren die klaagden over "geluidsoverlast uit de slaapkamer", kon ze haar ongeloof niet verbergen. 

De Australische vrouw Ali Cashat woont in Warana aan de Sunshine Coast. Ze ontving een briefje van haar buurvrouw met een bizarre boodschap. Dat meldt The Sunshine Coast Daily. Ondanks de boodschap een beetje beschamend was, bleef de zender wel heel beleefd: "Dit is een beetje gênant, maar we vonden het toch belangrijk je er even op te wijzen", stond er geschreven.

Blijkbaar mocht de buurvrouw haar kleindochter meegenieten van het incident: "Vorig weekend nam ik mijn kleindochter mee naar het strand en hadden we de pech op een nogal ongelukkig moment langs je eigendom te wandelen", stond er, "Ik vond het erg moeilijk om mijn kleindochter uit te leggen wat de geluiden betekenden die uit je slaapkamer kwamen, die aan de doorgang grenst. Ik wil geen inbreuk plegen op je privacy, maar denk dat het beter is dat je in de toekomst de ramen sluit om te vermijden dat de feiten zich nog eens voordoen."

© Pexels

Betrapt!

Ali Cashat was verbaasd toen ze het briefje las, want blijkbaar waren de seksgeluiden niet van haar afkomstig. Ze bevond zich namelijk in het buitenland. Je kan het al raden … de house sitter had gretig gebruik gemaakt van het huis en zich eens lekker ontspannen. Betrapt! Cashat bedankte de bezorgde buur: "Bedankt, Sunshine Coast gemeenschap en opmerkelijke anonieme buur, om ons op de hoogte te brengen van dit ongelukkige voorval."

Ali Cashat postte het briefje online

Lees meer

Dit al gelezen?