Eerste beelden 'Solo: A Star Wars Story' tonen een plot om het hoofdpersonage te doden

10 mei 2018

Nog 14 dagen en 'Solo: A Star Wars Story' komt in de zalen. Dat de film over ons iets meer zal vertellen over Han Solo, is wel duidelijk, maar nu hebben we ook wat beelden van de film om onze theorieën te voeden. 

Woody Harrelson (The Hunger Games, Cheers) mocht op de bank met Jimmy Kimmel gaan uitleggen wat er nu allemaal staat te gebeuren in Solo: A Star Wars Story. Da's de tweede stand-alone in de Star Wars-reeks en hij komt binnenkort in de zalen. Deze keer duiken we in de origines van Han Solo. Hij komt op z'n reizen het personage van Harrelson tegen. Daar zijn ook meteen beelden bij!

Dood aan Han Solo

In Solo: A Star Wars Story botst een jonge Han Solo (Alden Ehrenreich) Harrelsons personage (Tobias Beckett) tegen terwijl die laatste een plot zit te smeden met z'n kompaan Val. Ook de jonge Han Solo heeft wel zin in avontuur, maar daar zijn de twee het niet over eens.

De oplossing is uiteraard om Han te doden, en dat bespreken de twee ook uitgebreid in het clipje. Het is geen spoiler om te zeggen dat het plan mislukt, Han moet achteraf uiteraard nog in een paar andere films meespelen.

Solo: A Star Wars Story komt in de zalen op 23 mei

Nog even voorbereiden? Kijk hier naar de volledige Star Wars collectie!

Lees meer

Dit al gelezen?