© Getty Images

10 jaar na de laatste film is Rambo terug!

8 mei 2018

Rambo is back! Maar liefst 36 jaar nadat Sylvester Stallone de wereldberoemde rol van Vietnam-veteraan John Rambo op zich nam, komt er in de herfst van 2019 een vijfde film uit. Het script werd geschreven door Stallone zelf. 

Het was The Sly zelf die het nieuws bekendmaakte op zijn Instagrampagina. Met een korte "Something wicked is coming this way!" en een foto kondigde de acteur de vijfde Rambo-film aan. Filmkenners en fans zijn stomverbaasd dat er een vervolg komt, aangezien de laatste film niet bepaald een succes was.

Zelf aan het script geschreven

Wie anders dan Rambo himself kan het verhaal van de schietgrage spierbundel schrijven? Samen met schrijver Matt Cirulnick werkte de 71-jarige Stallone aan het script.

In de film zou de intussen gepensioneerde Rambo een oude vriendin, Maria genaamd, helpen haar kleindochter terug te vinden. Het jonge meisje maakte een reis naar Mexico waar ze vermoedelijk in de handen van de Mexicaanse maffia viel, die zich bezig houden met mensenhandel. Het belooft weer spannend te worden!

Nog eens de oude Rambo's herbekijken? Dat kan hier!

Lees meer

Dit al gelezen?