© EPA

Adele viert 30e verjaardag in Titanic-stijl

7 mei 2018

Adele werd afgelopen zaterdag 30 jaar en dat liet de zangeres niet zomaar voorbij gaan. Ze gaf een dansfeestje volledig in het thema van de – ons allen o zo geliefde – film Titanic. Als “Birthday Queen” van dienst verkleedde Adele zich uiteraard in niemand minder dan Rose. En de gelijkenissen waren treffend. 

In een stralende jurk, die als twee druppels water leek op de originele jurk van actrice Kate Winslet, kwam "Dirty 30" Adele de trap af. Een groot dansfeest dat door internationale media als snel als 'epic' omschreven werd. Ook Adele zelf heeft zich blijkbaar goed geamuseerd: "Last night was the best night of my life. Here’s a couple pics. I’m absolutely fucked, not sure I’ll make it out the house again!"

Zoals de caption bij haar Instagram-foto's verraadt, is Adele grote fan van de blockbuster. Ze beschrijft haar liefde voor de film als een 'super fandom' en daardoor werd werkelijk alles in het thema van de film gegoten: van toekomen in een authentieke auto tot de benen vanonder je lijf dansen in een witte reddingsvest, het kon er allemaal. Benieuwd welke film de rode draad doorheen haar volgende feestje zal zijn!

Lees meer

Dit al gelezen?