© epa

Destiny’s Child binnenkort terug op het podium?

30 april 2018

Gaat Destiny’s Child binnenkort terug optreden? Volgens de geruchten gaan ze opnieuw samen op het podium staan tijdens de volgende tour van Beyoncé. Dat is dus goed nieuws voor de fans die eerder deze maand al konden genieten van het optreden van de groep op het Amerikaanse festival Coachella.    

De groep van Beyoncé, Michelle Williams en Kelly Rowland gaven eerder deze maand voor het eerst in lange tijd terug een optreden. Tijdens het Amerikaanse festival Coachella verrasten ze hun fans met een speciaal optreden. Nu zijn er geruchten dat ze terug samen op het podium gaan staan tijdens Beyoncé’s komende ‘On The Run 2’ tour.

Volgens de Britse krant The Sun zou een optreden van de Bootylicious-zangeressen de perfecte manier zijn om de 20 ste verjaardag van hun debutplaat te vieren. Ze zouden het zo leuk gevonden hebben om terug samen op te treden, dat ze tijdens de Beyoncé’s tour met manlief Jay-Z terug samen om het podium willen staan.

Michelle Williams

Vorige week vertelde Michelle Williams nog wat zei vond van de reünie op Coachella. Ze vroeg zich af of het jonge publiek haar gingen kennen. 'Wie zijn deze meisjes waar mijn moeder dol op is?'", zei Michelle. Maar nu ziet ze het terug volledig zitten om op te treden met de groep.

Comeback van Destiny’s Child

Destiny’s Child was super populair eind jaren 90’ en begin jaren 2000. De groep rond Beyoncé gaf nog optredens tot 2006 en daarna werd het wat stil rond de groep. Er kwam geen nieuwe muziek meer en de dames gingen elk hun eigen weg, op het podium dan, want daarnaast hielden ze wel nog contact. In 2013 trad de meidengroep wel nog eens eenmalig op tijdens de halftimeshow van de Super Bowl.

Zin om nog eens te dansen op de muziek van Destiny’s Child?

Wil je nog eens luidkeels meezingen met Destiny's Child? Luister hier!

Lees meer

Dit al gelezen?