© Pexels

Vrouw ontdekt overspel van man via het Instagram-account van zijn minnares

30 april 2018

De Russische Yulia Agranovych ontdekte via Instagram dat haar man haar bedroog. Op een foto herkende ze het uitzicht vanuit haar slaapkamerraam. Ze confronteerde haar man en de minnares met het overspel en een aantal pittige reacties volgde tussen beide dames. 

Vrouwen of mannen die vermoeden dat hun partner hun bedriegt, merken meestal deze signalen op: veel het huis uit gaan, de telefoon weghouden, meer afstand houden, verhalen vertellen die niet kloppen, op bizarre momenten douchen of kleren wassen, enzovoort. Maar de Russische Yulia Agranovych ontdekte op Instagram dat haar man overspel pleegde.

De vrouw merkte de naam Vlada Ambramovich op waarmee ze veel gemeenschappelijke volgers heeft. Haar aandacht ging naar een foto waarop het uitzicht van haar slaapkamerraam te zien was. Verbijsterd scrolde ze verder waardoor ze kiekjes tegenkwam van haar man. Oeps!

"Mooi uitzicht"

Onder de foto postte ze een reactie: "Mooi uitzicht vanuit mijn mans slaapkamer." Yulia’s man beweerde dat ze een vriendin van een vriend was en de foto nam toen hij een paar vrienden had uitgenodigd. De minnares zelf had geen problemen om toe te geven. Ze ging zelfs een stapje verder toen ze op sociale media deze reactie postte: "Zij is zijn vrouw, niet de mijne, wat is het probleem?" Ze vroeg ook: "Is hij gewoon een groente zonder vrije wil? Laat me niet lachen."

Haar man had toen geen andere keus meer dan ook toe te geven. Hij beweerde dat hij zijn vrouw nooit ‘geestelijk ontrouw’ was geweest. Maar voor Yulia was haar huwelijk voorbij. "Ik hoop dat hij gelukkig wordt met een vrouw die dit accepteert", vertelt ze in The Independent. Ze zocht daarna contact met alle andere vrouwen met wie haar man affaires had. "De andere meisjes waren veel aardiger. Eentje huilde zelfs aan de telefoon en zei dat ze geen idee had dat hij getrouwd was", vertelde ze. Zo zie je maar: hou sociale media ver weg als je iets te verbergen hebt ...

Lees meer

Dit al gelezen?