© Getty Images

Top-dj's Dimitri Vegas en Like Mike roepen op om te getuigen over vechtpartij tijdens concert

25 april 2018

Het bekende dj-duo Dimitri Vegas en Like Mike was nog maar juist begonnen met hun set, afgelopen december, toen een vechtpartij uitbrak in het middenplein van het Antwerps Sportpaleis. Die jongeman, die plezier aan het maken was met zijn vrienden, werd door een onbekende tegen de grond geslagen. De dj's deden gisteren in het programma 'Faroek Live' een oproep aan iedereen om te melden wat ze gezien hebben.

Het concert was maar juist begonnen, toen slachtoffer Toon aangesproken werd door de dader. De onbekende waarschuwde hem dat hij moest stoppen met duwen. Tien minuten later voelde Toon een slag op zijn hoofd en verloor hij het bewustzijn. De politie én de dj's zijn nu op zoek naar tips om de dader op te kunnen sporen.

Tegen geweld

Toon verloor meteen na de slag het bewustzijn en werd meteen naar het ziekenhuis gebracht. Daar vocht hij nog enkele dagen voor zijn leven. De jonge gast moet nu nog maanden revalideren.

Dimitri Vegas en Like Mike zijn zelf sterk tegen geweld en betreuren het voorval dan ook. Zij roepen via het programma Faroek Live iedereen op die iets gezien heeft de politie te contacteren om zo de dader te kunnen vinden.

Was jij op het concert en heb je iets gezien? Aarzel dan zeker niet om de politie te contacteren!

Lees meer

Dit al gelezen?