© Marvel

'Venom', de vijand van Spider-man is eindelijk te zien in een trailer voor z'n film

24 april 2018

Wie zegt er dat vijanden geen hoofdrol krijgen? 'Venom', het volgende Marvel-fenomeen laat Tom Hardy transformeren van gewone man naar symbioot en nu kunnen we dat ook in de trailer aanschouwen. 

De eerste trailer van Venom was een beetje teleurstellend voor de fans: Tom Hardy was er wel in te zien, maar zijn transformatie naar Venom bleef uit. In de nieuwe trailer zien we wél hoe hij een symbioot, een soort kruising tussen een buitenaards wezen en een mens, wordt.

Bekijk hier de trailer van Venom

Momenteel ziet het ernaar uit dat Venom in de film anders tot leven zal komen dan in de strip. Volgens de origines van de strip, is Eddie Brock een collega-journalist van Peter Parker bij de Daily Bugle. Dat kan best zijn, maar volgens de trailer wordt Brock een symbioot door contact in het labo van een evil mastermind, wat meer de trend van de laatste Marvel-films volgt.

Andere verhaallijn

Da's in de strips helemaal niet het geval: daar ligt Brock in zware competitie met Peter Parker, maar hij werd ontslagen omdat hij z'n bronnen niet had gecheckt. Hij geeft de schuld van zijn ontslag aan Peter en ziet hij nadien een symbioot met Spider-man vechten. Als de symbioot het gevecht verliest, neemt hij bezit van Eddie Brock.

Toch denken we niet dat de andere verhaallijn immens zal storen. De basis voor verdere verhalen blijft namelijk wel behouden: Venom doet zijn best om geen omstanders te schaden. Ook die tweestrijd blijft goed te zien in de trailer. Kijken jullie uit naar Venom? Het moet niet altijd een superheld zijn.

Venom komt uit op 10 oktober 2018.

Lees meer

Dit al gelezen?