© Isopix

Voor dit torenhoge bedrag verkocht Astrid Coppens haar villa in L.A.!

24 april 2018

Astrid Coppens, vroeger beter bekend als Astrid Bryan, heeft haar villa in L.A. dan toch mogen verkopen. Na een vechtscheiding van 'den John' die ruim 2,5 jaar duurde, kreeg ze in december 2017 dan toch gelijk van de rechter. Voor haar kan het leven weer echt beginnen. 

Het waren lange en bange 2,5 jaren voor Astrid Nuyens, die na haar huwelijk met Bram Coppens, zijn naam overnam. Tijdens de vechtscheiding met John Bryan hing haar een schadeclaim van 2 miljoen euro boven het hoofd. Gelukkig voor haar kreeg ze afgelopen december gelijk in de rechtbank, en kon het huis in L.A., waar ze met haar ex-man zeven jaar woonde, eindelijk verkocht worden.

2,8 miljoen euro

De koper van het huis heeft maar liefst 3,5 miljoen dollar op tafel gelegd, omgerekend is dit zo'n 2,8 miljoen euro. Dat meldt de L.A. Times. De villa heeft drie slaap- en drie badkamers met marmeren vloeren, een enorme tuin met verwarmd zwembad en palmbomen. Aanvankelijk bleef Astrid in het huis wonen met haar man Bram, zij besloten echter terug naar België te keren.

“In de VS is het heus niet beter”, zegt het koppel. “Een gezin stichten en kinderen opvoeden, lijkt me beter in Vlaanderen. En die zorgeloze tijd in L.A. is definitief verleden tijd. Ik ben er niet meer zo gelukkig als vroeger.”

© Redfin

De echtscheiding mag dan rond zijn, Astrid loopt nog steeds de kans dat haar ex-man John in beroep gaat.

Lees meer

Dit al gelezen?