© epa

Stalker Taylor Swift breekt in, neemt douche en valt in slaap op haar bed

21 april 2018

Een 22-jarige man uit Florida heeft ingebroken in het New Yorkse appartement van Taylor Swift. Hij nam daar een douche en deed daarna een dutje in het bed van de popster. De politie, die nochtans al door de buren was verwittigd toen ze de man een ruitje van de flat zagen intikken, moest hem wakker maken.

De 22-jarige Roger Alvarado is niet aan z'n proefstuk toe. In februari werd hij ook al gesignaleerd bij het appartement van Swift in Manhattan. Toen probeerde hij in te breken met een spade.

Deze keer zagen buren zagen hoe de man een brandladder opklom, een ruitje intikte en naar binnen glipte. De man uit Florida is opgepakt. Hij wordt aangeklaagd voor stalking en inbraak.

Nog twee keer deze maand

Eerder deze week werd bij een ander huis van Taylor Swift in Californië ook een stalker opgepakt. Die was gemaskerd en had in zijn auto onder meer een mes, touw, munitie en nog meer maskers en rubber handschoenen liggen. Hij was "helemaal uit Colorado naar Beverly Hills gereden om Swift te ontmoeten". En begin april probeerde een andere man datzelfde huis in LA van Swift binnen te klimmen.

Lees meer

Dit al gelezen?