© Istockphoto

Voor het eerst in België: man tovert woonkamer om tot sekspoppenbordeel

16 april 2018

Na de goede raad van zijn zoon, die met het idee kwam, verkocht Fabrice Jacobs zijn zaak om een sekspoppenbordeel te openen in Meise. Voor het eerst in ons land kan je voor minimum vijftig euro tijd doorbrengen met één van de meisjes. Wie langer plezier wil, moet uiteraard meer betalen.

“Ze voelen in het begin wat koud aan, maar ze worden snel warm”, zegt Fabrice Jacobs aan de Waalse krant La Dernière Heure. Hij is de allereerste in België die een sekspoppenbordeel opende. Fabrice heeft zijn eigen woonkamer omgetoverd tot een ruimte voor erotiek en genot. Een pleziertje van een halfuur zal je vijftig euro kosten, een uur kost je tachtig euro en een anderhalf uur kost je 120 euro.

Toch had Fabrice eerst andere plannen in gedachten, tot zijn zoon met het idee kwam. “Ik had vroeger een winkel voor schoonmaakproducten in Brussel. Ik wilde die samen met mijn huis verkopen om in het Spaanse Calp te gaan wonen, toen mijn zoon met het idee voor een sekspoppenbordeel aan kwam zetten”, zegt hij.

Voor mij een roodharige met bruine ogen, please!

© Giphy

Jouw voorkeur

De ambitieuze ondernemer verkocht uiteindelijk zijn zaak en opende een sekspoppenbordeel in Meise. “Ik bestelde de poppen bij een Amerikaans bedrijf voor 2.000 euro per stuk en lanceerde mijn eigen website”, legt hij uit. Op de site kunnen klanten de siliconen meisjes ontmoeten: Jessica, Eva, Amelia, Gabriëlla, Kyara, Linda, Sabrina en Lotita zijn tot uw dienst.

Je kan elk meisje veranderen naar jouw voorkeur: hoofd, lichaam, kapsel, kleding, geslacht en om niet te vergeten ... de perfecte dildo! Die kan in het begin wat koud aanvoelen volgens Fabrice, maar dat duurt niet lang. Vijf klanten kunnen het intussen weten, want zij zouden erg enthousiast geweest zijn.

Verdere plannen

Dat is alvast een goed begin, want Fabrice heeft verdere ambities. Hij wil de 20.000 euro die hij investeerde in zijn zaak terugverdienen om daarna een mannelijke sekspop te lanceren én eventueel ook één voor mensen met een beperking. "Zij hebben ook behoeften en seksuele verlangens", benadrukt hij.

Lees meer

Dit al gelezen?