© Instagram H&M

H&M gaat opnieuw samenwerken met een bekend modehuis

16 april 2018

Goed nieuws voor de fans van de designercollecties van H&M, want de Zweedse modeketen heeft net een nieuwe samenwerking aangekondigd. Dit keer is het de beurt aan het Italiaanse Modehuis Moschino. Dat staat al jaren bekend voor z'n extravagante outfits. En straks dus aan betaalbare prijzen. Thanks, H&M!

Dit najaar mogen we weer een stormloop verwachten aan enkele H&M-winkels, want de Zweedse modeketen gaat samenwerken met het modehuis Moschino. De officiƫle aankondiging kwam er op zaterdagavond op het jaarlijkse feestje dat Moschino ontwerper Jeremy Scott gaf op het muziekfestival Coachella. Hij en Gigi Hadid hadden beide een outfit aan uit de komende collectie.

Moschino is het Italiaanse modehuis waar ontwerper Jeremy Scott de plak zwaait. En als we kijken naar de vorige catwalks van het modehuis, weten we dat ook de collectie voor H&M speciaal zal worden. Zo had Moschino vorig jaar een My Little Pony-collectie en eerder liet hij zich al inspireren door onder ander Barbie en SpongeBob. Een collectie voor wie wel eens graag eens iets speciaal draagt.

8 november

Het is zeker niet de eerste keer dat H&M samenwerkt met een bekend modehuis. Zo hebben ze eerder al samengewerkt met onder andere Versace, Jimmy Choo, Balmain en ERDEM. In een interview met Vogue vertelde Scott dat de collectie Moschino (tv) H&M zal heten en dat de prijzen van de nieuwe stukken zullen liggen tussen 30 en 350 euro. Vanaf 8 november kan je bij enkele H&M-winkels terecht voor deze collectie.

Lees meer

Dit al gelezen?