© Etsy/Lili Mandrill

Je kan nu een (tijdelijke), gepersonaliseerde tattoo van je BFF of boyfriend bestellen

14 april 2018

De belangrijkste persoon van je leven op je hand, arm of rug laten zetten voor eeuwig en altijd? Zelfs als je ink-addicted bent en al heel wat kunstwerkjes op je lijf hebt staan, is het een grote stap. Dus waarom die niet laten verkleinen met een tijdelijke versie, die je er gewoon kan afwassen zodra jullie elkaar niet meer taggen op Facebook. 

Een tattoo van je lief of BFF op je hand, dat lijkt het recept voor een aflevering van TLC's Tattoo Fixers: kan alleen maar verkeerd gaan, toch? Maar wat als je nu écht geen seconde zonder deze persoon kan (of je wil wat commitment tonen, maar niet echt)? De oplossing: tijdelijke, gepersonaliseerde tattoos!

Tijdelijke tattoos

Ze zijn geschikt voor iedereen van tattoo-ancien tot mensen met een maagdelijk vel, voor wie nachtmerries heeft over naalden én voor kindjes: de tijdelijke tattoos die je op Etsy kan bestellen. Je stuurt naar ontwerpster Lili Mandrill een foto, zij maakt er een schets van en zodra jij een go-ahead geeft, worden de tatoeages geprint en opgestuurd.

Aan €80 euro voor een twintigtal tattoo's kan je ze natuurlijk gebruiken om er zeker van te zijn dat je een bepaalde tatoeage echt wil, of je kan het wat humoristischer benaderen. Je BFF, je hond, je moeder, je lief: het kan allemaal, maar voor die prijs zouden wij wel iets of iemand nemen waar we echt stapelverliefd op zijn.

Vrijgezellenfeestjes, wedding favors, stempels

Voor wie het toch lichtjes marginaal vindt: je kan ook in plaats van tatoeages, een stempel bestellen. Voor het ondertekenen van je kerstkaartjes, het merken van je cd-collectie, of het bestempelen van je vent: één adres. Vrijgezellenfeestjes met een t-shirt hebben nu ook finaal afgedaan: wij willen een tijdelijke tattoo van de lucky lady op ons gezicht. Of onze armen. Of allebei.

Lees meer

Dit al gelezen?