© EPA

Nicki Minaj en Young Thug brengen samen een song uit en de boodschap van de videoclip is ontroerend

13 april 2018

Young Thug en Nicki Minaj hebben samengewerkt voor het nummer 'Anybody' dat op Thug’s nieuwe EP ‘Hear No Evil’ staat. In de clip zien we Nicki en Thug de lyrics uitbeelden via gebarentaal. Superorigineel!

Zoals te verwachten viel, krijgen we van Young Thug en Nicki Minaj stevige beats en stoere rap-passages. Het duo kreeg hulp van producers Charlie Handsome en Rex Kudo.

Anybody zal naast twee andere tracks op de EP ‘Hear No Evil’ staan. Het gaat om de eerste release van Young Thug sinds de langspeler ‘Beautiful Thugger Girls’ van vorig jaar.

Het nummer is duidelijk een ode aan Thug’s dove broer. Met de video vol gebarentaal en de titel van de EP wil Young Thug mensen met gehoorproblemen een hart onder de riem steken.

Twee andere songs

Daarnaast bracht Nicki Minaj gisteren nog twee solonummers uit. Die zullen op haar vierde album staan dat onderweg is.

De single Barbie Tingz is een referentie naar haar koosnaampje ‘Barbie’. Met zo’n naam zou je je aan een vrolijk, luchtig nummer verwachten, maar niets is minder waar. We krijgen rap zonder bullshit te horen. Met Barbie Tingz bewijst Nicki Minaj nog maar eens dat ze enkel een strakke beat nodig heeft om een straffe song te maken.

Ballen aan haar lijf

Chun-Li gaat dan weer over et eerste vrouwelijke personage uit het computerspelletje ‘Street Fighter’. Een knipoog dus naar alle vrouwen met ballen aan hun lijf.

Ook bij deze track neemt ze geen blad voor de mond. Ze zegt letterlijk “They need rappers like me”. Dat ze voor niemand bang is, staat nu helemaal vast.

Lees meer

Dit al gelezen?