© VIJF

Jeremy probeerde op 'Temptation Island' naar het vrouwenresort te lopen, maar maakte een gênante fout

13 april 2018

Op 'Temptation Island' worden de koppels twee weken van elkaar gescheiden en dat valt sommigen duidelijk heel zwaar. Jeremy miste op een nacht zijn Vanessa zo erg dat hij besloot naar het vrouwenresort te lopen. Een romantisch plan ... maar zatte Jeremy liep de foute kant uit.

Tijdens Temptation Island op VIJF wordt vaak gesproken over het andere resort "aan de andere kant van het eiland". Veel kijkers gaan er zelfs gemakshalve vanuit dat de mannen en vrouwen op een ander eiland verblijven. Maar eigenlijk verblijven de deelnemers vlak bij elkaar.

Een uur gelopen

Dat de koppels elkaar toch niet vaker bezoeken, komt waarschijnlijk door het strenge contract dat alle deelnemers moeten ondertekenen voor Temptation Island. Maar dat was buiten Jeremy gerekend. Iedereen kon al meermaals zien hoe verliefd die wordt op zijn Vanessa eens hij gedronken heeft.

Dat bracht hem op een nacht op het idee om haar te gaan bezoeken. Jeremy wist dat het vrouwenresort makkelijk te bereiken was via de kust, maar maakte wel één klein inschattingsfoutje. "Ik ben een keer midden in de nacht wel een uur weggeweest, lopen lopen lopen lopen", legt hij uit in Temptation Talk. "Uiteindelijk hoorde ik dat ik de verkeerde kant op was gelopen."

Eiland voor de kust van Thailand

Nochtans was het voor Jeremy eigenlijk helemaal niet zo moeilijk om bij zijn Vanessa te raken. Het eiland waar zich dit jaar alle drama afspeelt, is Ko Samui. Het ligt vlak voor de kust van Thailand, heeft amper 62.500 inwoners, maar ontvangt jaarlijks wel meer dan 800.000 toeristen. Naast de vele kokosbomen vind je er dan ook het ene resort of hotel naast het andere.

Onder die vele resorts selecteerden de makers van Temptation Island twee mooie (en heel dure) verblijven aan de kust waar het tiende seizoen van het populaire programma zich zou afspelen.

Minder dan één kilometer

De vrouwen verblijven tijdens hun "ultieme relatietest" in Villa Ayundra terwijl de mannen twee weken doorbrengen in The Siam Residence. Dat laatste resort in tijdens Temptation Island om de een of andere reden wel omgedoopt tot Coconut Beach.

Wie de twee verblijven opzoekt op Google Maps merkt dat je heel makkelijk van het ene naar het andere kan wandelen. Als je de verharde baan volgt, moet amper 1,5 kilometer afleggen en een wandeling langs het strand is zelfs minder dan één kilometer. Maar dan moet je natuurlijk wel de juiste richting uitlopen ...

Lees meer

Dit al gelezen?