© Epa

Adele wilde Amy Schumer en haar vriend trouwen, maar besloot na een nachtje slapen van niet

12 april 2018

Dat de Britse zangeres Adele een prachtige zangstem had, wisten we al. Vorige week bleek dat ze ook kerkelijke skills heeft wanneer ze de Britse presentator Alan Carr trouwde met zijn man in haar achtertuin. Tijdens een dronken avondje kondigde Adele aan dat ze ook de comédienne en actrice Amy Schumer wilde trouwen, maar uiteindelijk kwam ze terug op die beslissing. 

Nadat ze Alan Carr van de bekende talkshow ‘Chatty Man’ trouwde met zijn man, kwam Adele op het idee om ook Amy Schumer te trouwen. Dat vertelde Schumer in ‘The Jim and Sam Show’ op de radiozender Sirius XM. Hoewel ze niet echt vrienden zijn, was er wel sprake van een stevige sleepover.

“Ik had Adele nochtans nooit persoonlijk ontmoet. Toch brachten we die week samen wat tijd door. Op een van de avonden raakten we echt wel dronken, terwijl we ideeën uitwisselden hoe mijn vriend en ik het best zouden trouwen”, zegt Schumer. Adele bood dan maar aan om hun twee te trouwen. Adele en Amy maakten meteen plannen voor de trouwdag. Maar Adele leek na een nachtje slapen van gedacht veranderd.

Misschien toch niet ...

"De volgende dag reageerde ze in de zin van: "Kijk, je kan ons niet echt vrienden noemen." Ze had blijkbaar al aan haar beste vriend beloofd om hem te trouwen. In haar hoofd speelde dus iets van : "Die gaan dat vervelend vinden dat ik nu trutten die ik nauwelijks ken de huwelijksbeloften begin af te nemen." Misschien toch maar een verstandige beslissing dan?

Amy en haar vriend zijn intussen wel getrouwd, maar niet door Adele.

Lees meer

Dit al gelezen?