© Wie Junieth

'#Wie is Junieth?' is dé vraag die de Gentenaren vandaag bezighoudt

12 april 2018

Grote verbazing bij twitterend Gent. Sinds vanmorgen dook over heel de stad de hashtag #WieisJunieth op. Wie de boodschap verspreidde en waarom is niet duidelijk. Het enige wat onthuld werd, is een website met een aftelklok op. 

Het is hot topic in Gent vandaag, de vraag wie Junieth nu eigenlijk is. De bedenkers achter het mysterie lanceerden het project al een aantal dagen geleden op Twitter, maar nu de boodschap in heel de stad te zien is, gaat het pas echt viral. Niemand weet het, enkel wanneer de onthulling gedaan zou worden.

Mobile School

Tientallen vragen, maar geen antwoorden dus. Er wordt op Twitter alvast duchtig gespeculeerd. Zo wordt de hashtag in verband gebracht met Mobile School, een organisatie die straatkinderen aan een opleiding wil helpen. Het is vandaag inderdaad Internationale Dag van het Straatkind. Zou dit het antwoord zijn?

Aftelklok

Het enige wat we met zekerheid weten, is dat het antwoord op dit moment over ongeveer twee uur onthuld zal worden op de website Wie is Junieth? Spannend, spannend, spannend!

© Wie is Junieth

Lees meer

Dit al gelezen?