© VIER

Mis jij Jeffrey uit 'De Mol' ook al? Dan kan je het tegen hem opnemen om tickets voor de finale te winnen

11 april 2018

Jeffrey moest zondag tot de verbazing van vele kijkers 'De Mol' verlaten. De sympathieke Antwerpenaar wist op drie afleveringen tijd uit te groeien tot de publiekslieveling én een van de hoofdverdachten. Maar niet getreurd, want fans van Jeffrey en 'De Mol' kunnen het zaterdag tegen hem opnemen om zo kans te maken op tickets voor de finale van het programma in Kinepolis Antwerpen. 

De verbijstering was groot toen Jeffrey De Mol moest verlaten. De sympathieke chauffeur offerde zich op voor de groep en werd daar zelf het slachtoffer van. Maar wie de Antwerpenaar nu al niet meer kan missen, kan zaterdag 14 april naar de filialen van Decathlon in Schelle of Lochristi gaan om Jeffrey in levenden lijve te zien.

Tickets winnen

En da's niet alles want er zijn ook tickets te winnen voor de finale in Kinepolis Antwerpen. Daarvoor zal je het in een sportieve proef moeten opnemen tegen Jeffrey. Wie het kan halen tegen de Antwerpenaar, maakt dan kans op een ticket voor de livefinale van De Mol.

Jeffrey zal dus langs twee Decathlon-winkels passeren. Die van Schelle en die van Lochristi. Over het precieze tijdstip van de proef is nog niets geweten, maar geïnteresseerden houden dus best de Facebookpagina van Decathlon Belgium in de gaten.

Lees meer

Dit al gelezen?