© VIJF

Vanavond start het tweede seizoen van 'Shopping Queens' met deze oude bekende

10 april 2018

We hebben er lang op moeten wachten, maar vanavond is het eindelijk zover: de start van het tweede seizoen van 'Shopping Queens' op VIJF. Vanaf deze week nemen vier fashionista's het opnieuw tegen elkaar op. En dat doen ze onder het goedkeurend oog van stijlgoeroe Jani Kazaltzis. Tussen de kandidates van deze week zit bovendien een oude bekende ...

In het VIJF-programma Shopping Queens nemen vier fashionista's het tegen elkaar op. Zij proberen met een beperkt budget een hele look in elkaar te steken. De vrouwen geven elkaar nadien punten. En ook Jani geeft zijn ongezouten mening.

Jill uit 'Pink Ambition'

Jill De Greef is bekend van dat andere VIJF-programma Pink Ambition. Daarnaast is ze vooral actief als influencer op sociale media. Ze werkt ook als model, hostess en tv host.

Jonge, rijke fashionista's

De kandidates van deze week zijn opvallend jong. Jill neemt het op tegen Zoë (20), Babette (23) en Julia (17). Met een budget van 200 euro trekken ze de Leuvense binnenstad in om de perfecte Bella Donna-look bij elkaar te shoppen.

Qozmo, de bulldog

Jani staat er in dit tweede seizoen van Shopping Queens niet alleen voor. Qozmo, zijn Franse bulldog, staat hem met raad en daad bij. De hond heeft overigens al sterallures. Hij heeft namelijk een eigen Instagramaccount.

Lees meer

Dit al gelezen?