© Twitter Becky_Latham27

Puffer jackets trendy? Deze online miskoop gaat viraal

10 april 2018

Online shoppen, we doen het allemaal en we weten ook allemaal hoe vreselijk fout het soms kan gaan. Becky Latham, studente aan de universiteit van Manchester, ondervond dat onlangs in levenden lijve. Ze maakte een foto van haar miskoop en die ging al snel viraal.

Puffer jackets zijn al enkele seizoenen terug van weg geweest. En hoewel niet iedereen fan is, zie je ze steeds vaker in het straatbeeld verschijnen. Ook de Engelse studente Becky Latham wilde een nieuw trendy jasje voor de eerste lentedagen. Al viel dat toch iets anders uit dan verwacht ...

Miskoop

Hoewel Urban Outfitters reeds op de website duidelijk maakte dat het item in het real life wat kan verschillen van de foto, lijkt de jas van de studente in de verste verte niet op de jas in de webshop. Becky tweette daarom een foto van haar jas naast de originele foto.

Becky lijkt eerder op een Michelin-mannetje dan op de mooie urban girl die ze had gehoopt. En blijkbaar was ze niet de enige die dat vond. De tweet is ondertussen al bijna 38.000 keer gedeeld en meer dan 111.000 keer geliket.

En de reacties op Twitter zijn zoals altijd hilarisch

Lees meer

Dit al gelezen?