© GoodLifeStudio

7 manieren om jouw Netflix-account nog persoonlijker te maken

9 april 2018

Aan de hand van je bekeken fims en series en de trefwoorden die je gebruikt weet Netflix precies wat jij leuk vindt. Voor echte fans kan het echter nog verder dan dat gaan. Met deze 7 Google Chrome extensies kan jij zelf bepalen wat je te zien krijgt of net niet.

1. Flix Plus

Al is deze extensie het succesvolst op de Amerikaanse versie van Netflix, de Belgische versie kan er zeker ook van genieten. Met deze hack kan je series die je al gezien hebt faden zodat ze niet meer tevoorschijn komen op je overzicht, daarnaast kan je de samenvattingen van de volgende episodes (lees: de spoilers) uitzetten en je kan zelfs een random shuffle modus opzetten. Netlfix kiest dan voor jou een aflevering van de serie die je aan het bekijken bent.


2. Netflix Party

Stel, je gaat op reis en je vriend/vriendin blijft thuis. Jullie kunnen allebei natuurlijk niet zonder series, maar willen niet aan Netflix cheating doen. Dan is Netflix Party de perfecte oplossing. Voeg je lief of vrienden toe aan een chatsessie en bespreek zo de serie of film. Je kan zelfs samen door - en terugspoelen of pauzeren. Jammer genoeg werkt dit nog niet op de Belgische versie, maar laten we duimen dat het er snel aan zit te komen!

3. Super Browser

Op Netflix staan wel honderden series en films, al zijn ze soms zeer goed verstopt. Met Super Browser kan je je zoektermen zodanig specificeren dat je de gekste, maar wel meest doeltreffende resultaten kan vinden. Ben je fan van Japanse animatiefilms over beertjes ? Geen probleem, met deze handige applicatie vind je jouw keuze in een handomdraai. De extensie kost 2,29 euro/jaar.


4. Super Netflix

Met deze extensie kan je jouw eigen ondertiteling toevoegen, de helderheid aanpassen, en de spoilers van de volgende afleveringen afschermen. Jammer dat 1 april al voorbij is, met deze app zou je aardig wat pranks kunnen uithalen.

5. Flix Assist

Fanatieke Netflix-kijkers kennen het wel: dat moment wanneer hun vlekkerig gezicht en vettige haren te zien zijn op het zwarte computerscherm tussen twee episodes door, voor wel dertig seconden lang... Of wanneer Netflix heel afkeurend vraagt "Ben je nog steeds aan het kijken?". Ja, ik heb nu eenmaal niet veel beters te doen. De Flix Assist - applicatie zorgt ervoor dat je afleveringen zich opvolgen en er geen zwart scherm verschijnt én dat de vraag "Are you still watching?" niet meer gesteld wordt. Graag gedaan.

6. No Netflix Originals

Op zich valt er nog te leven met Netflix die je bombardeert met zijn eigen films en series. Het is echter soms iets te veel van het goede. De Netflix Originals staan vaak boven je lijst en laten schijnen dat er geen andere programma's bestaan. Dit probleem kan je bestrijden met de extensie No Netflix Originals. Het verwijdert de programma's niet, het schuift ze gewoon wat naar onder.

7. Netflip

Nog eentje voor de die - hard fans. Beeld je in dat je lekker in de zetel naar Netflix ligt te kijken, maar dat je een irritante kramp in je been krijgt en je moet omdraaien. Jammer genoeg betekent dat wel dat je je in verschillende bochten moet draaien omdat het scherm van Netflix zich niet aanpast aan jouw positie. Geen nood, daar is Netflip. Zoals het woord zegt, flipt of draait het scherm mee met jou. Je kan dus gewoon lui blijven liggen. Al zouden enkele schoonheidsfoutjes er wel uit mogen.


Lees meer

Dit al gelezen?