© Facebook Doritos

Doritos zoekt iemand die voor 20.000 euro per jaar hun chips wil proeven

7 april 2018

Doritos-fans, spits jullie oren. Want Doritos is op zoek naar iemand die tegen betaling hun chips wil proeven. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan hoef je eigenlijk niet zo heel veel te doen of kunnen.

Ben jij fan van Doritos? Dan is er geweldig nieuws voor jou! Want het chipsmerk is op zoek naar dé ultieme Doritos-fan. De gelukkige krijgt een jaar lang gratis Doritos en daarbovenop nog eens een loon van meer dan 20.000 euro per jaar.

Vacature

Op de website van Doritos staat momenteel een vacature voor de "Ultieme Doritos Superfan". En we moeten het zeggen, de jobinhoud klinkt wel heel aanlokkelijk.

Je zal tewerk gesteld worden in het hoofdkwartier van Doritos, de zogenaamde Crunch Towers. Je uren zijn "minimaal, je moet gewoon van tijd tot tijd eens dippen". Het contract is geldig voor een jaar en gedurende dat jaar krijg je een jaarlading aan Doritos. Dat laatste nemen ze nogal ruim, want je krijgt 365 zakken. Een zak per dag dus.

Maar alsof een jaarlading aan Doritos nog niet genoeg was, krijg je daarbovenop nog eens een loon. En dat is niet het eerste het beste, want voor een jaar Doritos eten, krijg je maar liefst 18.000 pond (meer dan 20.000 euro).

Jobinhoud

Maar er staat natuurlijk wel iets tegenover. Al valt ook dat reuze mee. Je wordt bij Doritos de zogenaamde "Corn-oisseur" en krijgt de vreselijke taak om als eerste de nieuwe smaken uit te testen en te beoordelen.

Je zal ook deelnemen aan de kwartaalvergaderingen over nieuwe smaken, concepten of ideeën. En tot slot zal je ook benoemd worden tot "Bold Brand Ambassador", waarbij je de nieuwe campagnes moet keuren.

Vereisten

En ook de vereisten vallen geweldig mee. Zo moet je minstens 2 jaar ervaring hebben in het proeven van Doritos. Geen probleem, denken wij dan. Verder moet je het (wij hopen fictieve) diploma H.N.D.D. (Higher National Doritos Dip-loma) op zak hebben, sterke "snack-alytical skills" hebben en goed kunnen eten onder druk.

Wie door de eerste selectie op de website geraakt, moet zich vrij maken voor een telefonisch interview op 17 april en kan nadien doorstoten tot een face-to-face interview met een celebrity in het Doritos hoofdkantoor in Reading, Groot-Brittannië op 20 of 23 april.

Tot slot, en ook niet oninteressant: je hoeft je dagelijkse job niet op te geven om deze functie in de wacht te slepen. Wie zich geroepen voelt, heeft nog een week om zijn of haar vacature in te dienen. De deadline voor inschrijvingen is 15 april.

Veel succes!

© Giphy

Lees meer

Dit al gelezen?