© iStock

Nog wat vakantiecentjes nodig? Zo krijg jij 50 euro cadeau

4 april 2018

Als je iets gratis krijgt, zit er al eens een addertje onder het gras. En toch bestaat er een trucje om zomaar 50 euro op je rekening te zien verschijnen. Daarvoor moet je enkel een gratis zichtrekening aanmaken en 25 verrichtingen doen. Bring on the money!

Hello Bank! is er speciaal voor jongeren dankzij hun mobiele diensten, op maat gemaakt voor wie altijd online is en snel en makkelijk wil betalen. Je kan er in amper 2 minuten een zichtrekening mee openen, maar ook een autolening of woonkrediet aanvragen.

En er is nog veel meer, want als je voor 15 juli 2018 je gratis zichtrekening opent bij Hello Bank! staat je nog wat te wachten. Je mag namelijk een cadeau uitkiezen en wij weten meteen waarvoor we willen gaan. Je hebt namelijk de keuze tussen een opblaasbare roze flamingozwemband of 50 euro, BAM, op je rekening! Het enige wat je daarvoor moet doen, is 25 verrichtingen uitvoeren voor 18 november 2018. Daar zitten de solden bij inbegrepen, dus dat is peanuts.

© Giphy

We weten niet helemaal zeker wie de roze flamingo zou verkiezen, maar 50 euro zomaar cadeau krijgen, dat willen we wel. Bovendien kosten de zichtrekening en de bankkaart je ook niks én kan je alles mobiel doen. Geen afspraken tijdens kantooruren of wachtrijen dus. Hello Bank! is de bank die je nodig hebt als jongere en dankzij de handige app heb je al hun diensten binnen handbereik.

Waar wacht je nog op? Haast je om hier je zichtrekening aan te vragen bij Hello Bank!, ga aan het shoppen en ontvang 50 euro. Of een flamingo natuurlijk, als dat meer je ding is. :-P Doe het vandaag nog, want zondag
15/07 loopt deze actie af. Go, go, go!

Lees meer

Dit al gelezen?